pondělí 3. března 2014

Nová zábava

Né není to nic od ručních prací a tomu podobné.
Je to zábava v přírodě a o hledání. Nejdřív nás přinutil vnuk ať jdeme hledat poklad, ale moc se nám to nedařilo,
než jsme pochopili jak postupovat. Další krásný víkend nás vyhnal  hledat tyhle kešky a po úspěchu nás to  chytlo.
Sluníčko krásně hřálo a aspoň nesedíme doma pořád u počítače ( účetnictví a daně) teď je prostě fofr. Malá procházka přírodou a spojená s hledáním byla fajn.
Jen jednu kešku jsme nemohli nalézt, ani vnuci nenašli, tak jsme se s manželem vydali i v neděli po obědě hledat. Neděle byla nádherná a nálada suprová, až do doby kdy mě přešla chuť hledat neb jsme ji pořád nemohli nalézt, už,už, jsme to chtěli vzdát když  ejhle  keška je na světě. Jaká radost, jak malé děti Podepsat a zapsat také na internet do programu o kešingu.Tam už se na nás smějí 4 smajlici že máme splněno. S dobrým pocitem jsme kráčeli domů, že jsme splnili zas jeden úkol. Po světě jich je ovšem skoro 3 milióny a mi zatím máme 4 kousky.
Při hledání také poznáváme spousty lidí postižené touto hrou, dokonce do našeho města v neděli přijeli i poláci z Krakova hledat tyhle kešky, také to hrají delší dobu a už jich mají skoro na 3 tisíce. Nám ale nejde kolik jich najdeme, ale že jsme v přírodě.
Dokonce to není jen o procházení, ale i lezení po stromech a tak i po padesátce se dá lézt po stromě. Vracíme se do dětství. Už se zas těším až vyrazíme a bude tu i vnuk tak hurá do přírody. Víkend má být zas krásný, tak budeme doufat, že se to vyplní, a počasí se nezkazí. 
Pár fotek z hledání.

Takhle vypadá označená keška podle místa kde se nachází



Uvnitř bývá notýsek ( logbook) na podepsání a datum.






Uvnitř krabiček bývají i nějaké suvenýry,které kus za kus vyměníte.
No já pouze suvenýr přidala.



Tohle není keška ,ale veverka. Prostě příroda.


Možná toto povídání někoho zaujme a přidá se k hledačům kešek. Více informací na internetu třeba zde .

2 komentáře:

  1. Zdeni ty si vyhraješ, mě by z toho pavouka kleplo:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky. Kešky nás taky postihly. Tedy zatím máme ulovenou pouze jednu. :-) Ale je to super nápad jak trávit čas jako rodina společně, být přitom i v přírodě a zapojit do hledání pokladu i naše malé děti. Přeci jenom když jsme jim řekli, že jdeme hledat poklad, tak šli mnohem raději, než když vyhlásíme, že jdeme na procházku. :-) Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat